Rhys Wynn Davies

Rhys Wynn Davies

Medium

Rhys Wynn Davies, har en varm, karismatisk utstrålning. Han är omsorgsfull och stödjande när han undervisar, utför privata sittningar eller plattformsarbete.

Rhys har rest och arbetat intensivt med några av de bästa medium i Australien och USA. Rhys är regelbundet inviterad att utföra plattformstjänster i Spiritualistiska kyrkor och offentliga lokaler. Mentalt mediumskap är hans kärnverksamhet, som han utför både offentligt och privat. Han studerar regelbundet på Arthur Findlay College i UK.

Rhys lär ut många aspekter av spiritualismen, ger föreläsningar, seminarier och workshops. Han är en dynamisk lärare och uppmuntrar sina elever att uppnå sin egen potential i en bekväm, rolig och avslappnad atmosfär. Rhys arbete som ett andligt medium ger honom stor personlig utveckling och han känner sig privilegierad att arbeta för ”the Great Spirit”.

Bredvid sitt andliga arbete har Rhys också tre st. examen som miljöforskare med inriktning på återställande av miljön. Under de senaste 15 åren i hans verksamhet har det planterats över 8,5 miljoner träd. Nu fokuserar han på sin andliga väg men kärleken till skogen gör honom jordad och till ett fokuserat Medium. Rhys plantera ett träd för varje sittning han gör.

Rhys besöker Centret regelbundet och genomför, privata sittningar, spirituella kvällar och mediumistiska kurser.

Kommer regelbundet till Centret, titta i kalendern när han är här

Har du frågor?

Tveka inte på att höra av er till oss om du har några frågor eller funderingar.

0708-52 89 00
helenolausson@hotmail.com

Få vårt nyhetsbrev!

Tack för din bokning! Vill du få vårt nyhetsbrev med det senaste som händer på Spirituellt Center?

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy.

Få vårt nyhetsbrev!

Vill du få vårt nyhetsbrev med det senaste som händer på Spirituellt Center?

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy.