Referenser – Uttalanden från deltagare och kollegor

Läs om deltagare som deltagit på healing- , mediala- och meditionskurser samt certifieringar.

Jag är så tacksam för att jag fått träffa dig, så att jag har kunnat hitta mig själv och utveckla mig till en bättre människa. Jag tar med mig allt från kursen, att jag vågar uttrycka mina känslor, nya människor. Är så tacksam.
Cecilia Karlsson

Jag tyckte mångfalden i övningarna var bra, möjligheten att bli bekräftad, att det var en liten grupp så att man kunde lära känna nya människor och nya sidor hos sig själv. Din träffsäkerhet som lärare. Som har gett en tillit till mig själv.
Linda

Att kursupplägget var varvat teori och praktik på det du hade gått igenom. Och möjligheten till frågor. Nya verktyg att jobba med själv. Bra meditationer med olika teman och allt ”tänk” om naturlig läkning.
Helene Carlsson

Det var bra att få testa på både meditation och healing. Mycket personlig healing-cirkel där öppenhet har präglat våra gemensamma stunder. Bra personlig anpassning av Helen, alla fick det de hade behov för. Många praktiska tips & råd om personlig utveckling och healingtekniker.
Jennie L

Mycket bra att lära sig konsten att släppa alla tankar och slappna av i hela kroppen. Att få ett annat tänk. Alla fina samtal. Att kunna slappna av bättre. Att kunna släppa kontrollen. Att kunna heala.
Maria Törneryd

Jag tar med mig allt från kursen. När det går upp och ner det spelar ingen roll för du har visat mig att allt är möjligt och ett annat sätt att leva. Visst ramlar jag dit ibland men det är mycket lättare och hämtar mig snabbare igen. Vill tacka dig i djupet av mitt hjärta av allt du gjort för mig.
Cecilia Karlsson

Att få ta del av Helens klokskap. Den ro och energi som skapas i gruppen och i mig själv. Samtalen under kvällarna. Helens förmåga att sprida kärlek och skapa trygghet. Att det är möjligt att leva i kärlek och ro till mig själv och till andra. Jag väljer!
Ebon

Alla meditationerna var underbara. Energin är underbar i Centret och många verktyg som går att använda när tankarna kommer.
Ylva Söderstam

En mycket bra sammansatt kurs med energi och förståelse och läkande av sig själv. Jag har lärt mig många redskap att ta till vid behov.
Mats Freidenfelt

Allt var bra skulle jag säga, kombinationen av roliga och spännande övningar med många nya insikter om mig själv och livet. Jag har fått en lite annorlunda syn på saker och ting och har blivit mer positiv, tar med mig det och lärdomen om att jag mår bra av meditation.
Cajsa

Din härliga inställning till ”ditt kall”. Alla olika övningar och meditationerna. Att fortsätta växa som människa. Alla goa skratt och vännerna. Jag kommer tillbaka till hösten!
Annika R

Healingen har alltid varit en ”naturlig reaktion” i min relation till andra människor. Men när jag kom till Centret och fick insikt i vad jag gjorde och framför allt hur man kan välja tidpunkt så blev det en livsomställning. Med träning i att ”stänga av” min förmåga så att jag inte hela tiden läcker energi till alla jag möter så fick jag själv mer energi. Jag orkade träffa människor och kände mig mer kraftfull, mer mig själv igen.

Utbildningen och resan till certifierad healer har inte bara inneburit en bekräftelse på min förmåga, utan framför allt en självinsikt och självkännedom som gör skillnad på så många fler områden i mitt liv än ”bara” i mitt arbete som healer. Jag har mött kunder som har ungefär samma behov och funderingar som jag och att få arbeta med dem har tvingat mig att arbeta med mig, för att jag ska vara en så bra healer som jag kan vara.

Certifieringen är en bekräftelse på att grunden är på plats. Att arbeta med energin är en ständig utveckling och lärande. Jag är så innerligt glad och tacksam för den förmåga jag fått men ännu gladare att jag nu lärt mig hantera och förstå den och därigenom får göra en liten skillnad i en annan människas resa.

Johanna Dansdotter Johansson

Certf. Healer

Har du frågor?

Tveka inte på att höra av er om du har några frågor eller funderingar.

0708-52 89 00
helen@spirituelltcenter.se

Få vårt nyhetsbrev!

Tack för din bokning! Vill du få vårt nyhetsbrev med det senaste som händer på Spirituellt Center?

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy.

Få vårt nyhetsbrev!

Vill du få vårt nyhetsbrev med det senaste som händer på Spirituellt Center?

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy.