Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

2-dgr kurs Transmediumskap med Simone Key – Malmö

18 september / kl 11:00 - 19 september / kl 18:00

SEK2800

Under den här kurshelgen kommer Simone Key hjälpa dig att utveckla dig i ditt transmediumskap och kanalisering. Trans är ett annat ord för ditt medvetandetillstånd och i trans handlar det om att släppa kontrollen över alla sinnena så att de är så lite aktiva som möjligt. Då kan du i större utsträckning arbeta med andevärlden och vad de vill uttrycka med dig som kanal.

Hur djup transtillståndet är beror på flera olika faktorer. Vilken typ av andligt arbete det är som skall utföras transhealing, transkommunikation, fysiskt mediumskap och mediets förmåga att släppa ”och låta sig kontrolleras” så graderna varierar från lätt trans – till djup trans.

Under kurshelgen kommer Simone att göra olika övningar och meditationer där du får öva dig i att släppa och bli ett med den andliga energin. Under kursen kommer du få flera tillfällen utveckla och känna din potential i trans och vad du kan jobba vidare med efter kurshelgen. Simon kommer med sitt sätt och sin approach till transmediumskapet framhäva enkelheten i det. Hon kräver en del av eleverna men på ett ödmjukt sätt och man får 1000-falt igen. Hon visar gärna övningarna för att du lättare skall lära dig från de olika teknikerna. Alltså en dröm lärare!

Simone är Senior lärare på Arthur Findlay Collage, AFC. Det innebär att hon är lärare för lärarna på AFC med målet att skolan fortsatt skall vara den bästa skolan i världen – i andlig utveckling. Hon har mer än 40 år arbetet för Spiritualismen, är Minister och TSNU.

Kursen genomförs på engelska, jag deltar och översätta efter behov.

Kurstider 18-19 sept kl 10-17

Pris 2 800 kr 

Kursen är inte för nybörjare utan du behöver erfarenhet i att meditera. Kursen räknas som ett kurstillfälle för dem som går healing- eller medium certifieringen. Du är varmt välkommen att delta om du vill utveckla dina andliga förmågor i trance.

Där kommer att finnas kaffe, te frukt och nötter under kursen. Kursen betalas senast 20 dgr innan aktiviteten startar om bokning sker senare betalas den omgående. Betalas på swish 1234522074 eller b.g 266-6345.

Du är varmt välkommen att delta!
Helen Olausson

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Trancemediumskap Simone Key
2800 kr
Obegränsat

Detaljer

Börjar:
18 september / kl 11:00
Slutar:
19 september / kl 18:00
Pris:
SEK2800
Evenemang kategori:

Plats

Ayurvediskt Center Malmö
Skeppsbron 5
Malmö, 211 20 Sverige

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon:
0708-52 89 00
E-post:
helenolausson@hotmail.com
Webbplats:
https://spirituelltcenter.se/

Få vårt nyhetsbrev!

Tack för din bokning! Vill du få vårt nyhetsbrev med det senaste som händer på Spirituellt Center?

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy.

Få vårt nyhetsbrev!

Vill du få vårt nyhetsbrev med det senaste som händer på Spirituellt Center?

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy.