Helen lär ut många olika aspekter i personlig- och spirituell utveckling så som meditation, healing, intuition, mediumskap. Hon är en dynamisk, passionerad lärare som uppmuntrar sina deltagare att uppnå sin egen unika potential och kraft i en bekväm, rolig och avslappnad atmosfär. Under kursen ger Helen dig det du har behov av – för att öka din medvetenhet. Hon gör det på ett sätt så att du känner dig trygg och vågar lämna din ”comfort zon”.
Under kurserna varvar hon teori, filosofi och använder sig av uppdaterade tekniker och undervisningsmetoder. Där din spiritualitet och förmågor utvecklas med tid – träning – fokus och uthållighet.

Helen har certifierat många som valt att gå hennes längre healing- medium utbildningar, 2-5 år. Certifierade healers och medium
Helen samarbetar nära med andra internationella lärare så som Colin Bates, Simone Key, Rhys Wynn Davies och bjuder in dem regelbundet till Sverige. Flera artiklar har också skrivits om Helen och hennes arbete i tidningarna Inspire och Nära.

Är du intresserad av att delta så hittar du aktuella kurser i kalendern.

Spiritual path is to grow from the inside out.
None can teach you – none can make you spiritual.
There is no other teacher than your own spirit.

Okänd