Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

Yinyoga

2019-01-16 / kl 18:00 - 19:30

540,00SEK

Yinyoga är ett suveränt komplement till andra dynamiska former av yoga och andra sporter. Det är en lugnare och mer passiv form av yoga där man arbetar med sittande och liggande positioner. Vi sitter eller ligger i positionen från 3-5 minuter. På det sättet kommer man åt att mjuka upp muskler och bindväv runt leder, skelett och organ djupare in i kroppen.

Yinyoga passar alla. Med hjälp olika hjälpmedel såsom filtar och block, kan du anpassa positionerna efter dina egna förutsättningar. 

Fördelar med yinyoga –  stillar kropp och sinne – kompletterar övrig yogapraktik och träning – enkelt att utföra – passar alla – mycket avslappnande – minskar stress och oro – bidrar till en större medveten närvaro – ökar rörligheten i leder – skapar ett inre lugn – ökar flöde av energi och livskraft din prana energi. Det är yogalärare Anna Hansson som är din yogalärare på yogapasset.

Yogan är på onsdagar kl 18-19.30 v.3-6

Yinyogan är på samma dag och tid vid alla fyra tillfällen.

Betalning senast 20 dgr före aktiviteten startar mindre än 20 dgr till aktiviteten startar betalas det omgående till swish 1234522074 eller b.g 266-6345

Om det är någon gång du inte har möjlighet att delta på ett yogapass under yogakursens gång kan du under den perioden som just din yogakurs pågår hoppa in i någon annan klass. Gäller alla klasser hathayogan, kundaliniyogan och yinyogan den veckan eller annan vecka under den perioden i mån av plats. Du har inte möjlighet att ta igen missade tillfällen efter att den yogakurs du var anmäld till är avslutad.

Varmt välkommen att delta!
Helen Olausson

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are not available as this evenemang has passed.

Detaljer

Datum:
2019-01-16
Tid:
18:00 - 19:30
Pris:
540,00SEK
Evenemang kategori:

Plats

Online
Sverige

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!