Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Yinyoga

2019-01-16 / kl 18:00 - 19:30

|Återkommande Evenemang (Se alla)

Ett evenemang varje 1 vecka som börjar 18:00 på onsdag, repeterar till 2019-02-06

SEK540

Yinyoga är ett suveränt komplement till andra dynamiska former av yoga och andra sporter. Det är en lugnare och mer passiv form av yoga där man arbetar med sittande och liggande positioner. Vi sitter eller ligger i positionen från 3-5 minuter. På det sättet kommer man åt att mjuka upp muskler och bindväv runt leder, skelett och organ djupare in i kroppen.

Yinyoga passar alla. Med hjälp olika hjälpmedel såsom filtar och block, kan du anpassa positionerna efter dina egna förutsättningar. 

Fördelar med yinyoga –  stillar kropp och sinne – kompletterar övrig yogapraktik och träning – enkelt att utföra – passar alla – mycket avslappnande – minskar stress och oro – bidrar till en större medveten närvaro – ökar rörligheten i leder – skapar ett inre lugn – ökar flöde av energi och livskraft din prana energi. Det är yogalärare Anna Hansson som är din yogalärare på yogapasset.

Yogan är på onsdagar kl 18-19.30 v.3-6

Yinyogan är på samma dag och tid vid alla fyra tillfällen.

Betalning senast 20 dgr före aktiviteten startar mindre än 20 dgr till aktiviteten startar betalas det omgående till swish 1234522074 eller b.g 266-6345

Om det är någon gång du inte har möjlighet att delta på ett yogapass under yogakursens gång kan du under den perioden som just din yogakurs pågår hoppa in i någon annan klass. Gäller alla klasser hathayogan, kundaliniyogan och yinyogan den veckan eller annan vecka under den perioden i mån av plats. Du har inte möjlighet att ta igen missade tillfällen efter att den yogakurs du var anmäld till är avslutad.

Varmt välkommen att delta!
Helen Olausson

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte tillgängliga än

Detaljer

Datum:
2019-01-16
Tid:
18:00 - 19:30
Pris:
SEK540
Evenemang kategori:

Plats

Villa Wega
Gymnastikpromenaden 1
Ronneby, 372 36 Sverige

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon:
0708-52 89 00
E-post:
helenolausson@hotmail.com
Webbplats:
https://spirituelltcenter.se/

Få vårt nyhetsbrev!

Tack för din bokning! Vill du få vårt nyhetsbrev med det senaste som händer på Spirituellt Center?

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy.

Få vårt nyhetsbrev!

Vill du få vårt nyhetsbrev med det senaste som händer på Spirituellt Center?

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy.