Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

2-dgr kurs Transmediumskap med Simone Key – Malmö

2021-09-18 / kl 10:00 - 2021-09-19 / kl 17:00

3200,00SEK

Under den här kurshelgen kommer Simone Key hjälpa dig att utveckla dig i ditt transmediumskap och kanalisering. Trans är ett annat ord för ditt medvetandetillstånd och i trans handlar det om att släppa kontrollen över alla sinnena så att de är så lite aktiva som möjligt. Då kan du i större utsträckning arbeta med andevärlden och vad de vill uttrycka med dig som kanal.

Hur djup transtillståndet är beror på flera olika faktorer. Vilken typ av andligt arbete det är som skall utföras transhealing, transkommunikation, fysiskt mediumskap och mediets förmåga att släppa ”och låta sig kontrolleras” så graderna varierar från lätt trans – till djup trans.

Under kurshelgen kommer Simone att göra olika övningar och meditationer där du får öva dig i att släppa och bli ett med den andliga energin. Under kursen kommer du få flera tillfällen utveckla och känna din potential i trans och vad du kan jobba vidare med efter kurshelgen. Simon kommer med sitt sätt och sin approach till transmediumskapet framhäva enkelheten i det. Hon kräver en del av eleverna men på ett ödmjukt sätt och man får 1000-falt igen. Hon visar gärna övningarna för att du lättare skall lära dig från de olika teknikerna. Alltså en dröm lärare!

Simone är Senior lärare på Arthur Findlay Collage, AFC. Det innebär att hon är lärare för lärarna på AFC med målet att skolan fortsatt skall vara den bästa skolan i världen – i andlig utveckling. Hon har mer än 40 år arbetet för Spiritualismen, är Minister och TSNU.

Kursen genomförs på engelska, jag deltar och översätta efter behov.

Kurstider 18-19 sept kl 10-17

Pris 3 200 kr 

Kursen är inte för nybörjare utan du behöver erfarenhet i att meditera. Kursen räknas som ett kurstillfälle för dem som går healing- eller medium certifieringen. Du är varmt välkommen att delta om du vill utveckla dina andliga förmågor i trance.

Där kommer att finnas kaffe, te frukt och nötter under kursen.

Du är varmt välkommen att delta!
Helen Olausson

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Börjar:
2021-09-18 / kl 10:00
Slutar:
2021-09-19 / kl 17:00
Pris:
3200,00SEK
Evenemang kategori:

Plats

Ayurvediskt Center Malmö
Skeppsbron 5
Malmö, 211 20 Sverige

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!