Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

Trance-Cirkel med Helen Olausson

2017-09-06 / kl 17:30 - 20:30

2880,00SEK

Trance handlar om att kunna ändra sitt medvetande tillstånd till ett djupare sådant. Att kunna släppa kontrollen och vara så trygg, avslappnad så att du kommer i kontakt med din ande och dennes unika potential.  Så att du kan bli ett med din ande och ditt spirituella team som du arbetar med.

Som i allt annat mediumskap behöver man träna och vara i en miljö som vårdar, uppmuntrar det arbetet som utvecklar dig att vara en så ren kanal för din ande och ditt spirituella team. Om du är intresserad i trance och hur det kan utveckla dig vill jag göra allt för att stödja dig och låta dig arbete i en gynnsam miljö under den processen.

Under kursen kommer du bl. a att iakttag och göra övningar där du kommer uppleva hur de olika graderna av ande inflytande påverkan din egen energi och medvetande. Där kommer också vara olika övningar i trance healing, tal och skrift. För att uppnå det kommer vi ha längre meditationer vid varje kurstillfälle.

Datum 6 sept, 20 sept, 4 okt, 18 okt, 1 nov, 15 nov, 29 nov, 13 dec

 Pris 2880

Cirkeln är till för dig som vill sitta i och vara en del av kraften som vill fördjupa och förbättra kommunikationen mellan de två världarna.

Kursnivån är medel, du är van att meditera och har deltagit på minst två healing-cirklar eller kurser. Cirkeln räknas som ett kurstillfälle i healing- och medium certifieringen.

När betalningen är gjord är den bindande för hela kursförloppet. Kursavgiften betalas senast 3 veckor innan kursstart på b.g 266-6345 eller swish 1234522074

Du är varmt välkommen att delta!
Helen Olausson

 

 

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Trance-Cirkel
Trance-Cirkel
2880,00 SEK

8 personer deltar i Trance-Cirkel med Helen Olausson

Jeanette Ekström Mikael Johansson Cajsa Bökman Lena Stigsson Zandra Wigardt Marita Pettersson Peter Olsson Tina Kullman

Detaljer

Datum:
2017-09-06
Tid:
17:30 - 20:30
Pris:
2880,00SEK
Evenemang kategori:
Webbplats:
spirituelltcenter.se

Plats

Online
Sverige + Google Map

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!