Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

Sommarkurs med Minister Colin Bates

2019-08-08 / kl 10:00 - 2019-08-11 / kl 21:00

5500,00SEK

Varmt Välkommen till en 4-dagars kurs inom mentalt mediumskap, filosofi, andlighealing och trance healing med Minister Colin Bates. Det kommer att vara några fantastiska dagar med fokus på dig och din andliga utveckling. Det kommer vara föreläsningar, övningar, workshops och plats till frågor. När du läser programmet kanske du tycker att dagarna är långa men min erfarenhet är att du hade önskat att kursen var längre eftersom det är en sådan energi- och andlig boost.

Sommarkursen genomförs i Centrets och Brunnsparken härliga miljö.

Kurstiderna är 10-21 alla dagar (förutom sista kvällen, som slutar efter middagen).

Dag 1, Mentalt mediumskap

Dag 2, Andlig healing & filosofi

Dag 3, Mentalt mediumskap

Dag 4, Trance healing

Alla är välkomna, än vilken kunskaps nivå du befinner dig på så vill du uppleva att du utvecklas. Du får stöd och övningar med att arbetar på att ”lämna” din bekvämlighets zone/nivå, genom att strecha dig själv. Det som krävs av dig är att du är nyfiken, öppen, vill lära dig nya saker men framför allt att du vill ha roligt när du gör det. Kursen vill hjälpa dig att stärka dina band och utveckla dig själsligt och till andevärlden.

Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas, ha roligt samtidigt och vistas i en  fantastisk miljö. De som går sin healing- eller medium certifiering på Centret kan tillgodoräkna sig sommarkursen som ett kurstillfälle.

Jag är med på kursen som hjälplärare.

I kursen ingår fika och middag (ej lunch). Specialkost måste anmälas vid bokning av kursen.

Pris 5 500 kr

För de som behöver övernattning kan jag varmt rekommendera vandrahemmet som ligger i Brunnsparken, 400 m från Centret. Du kan välja med eller utan frukost, lakan och wi-fi. www.ronnebyvandrarhem.se

Kursavgiften betalas senast 20 dgr innan aktiviteten startar om bokning sker senare betalas den omgående. Betalas på swish 1234522074 eller b.g 266-6345.

Varmt välkommen att delta!
Helen Olausson

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are not available as this evenemang has passed.

Detaljer

Börjar:
2019-08-08 / kl 10:00
Slutar:
2019-08-11 / kl 21:00
Pris:
5500,00SEK
Evenemang kategorier:
,

Plats

Online
Sverige

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!