Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

Intuitiv kväll – Malmö

2023-02-15 / kl 18:00 - 20:30

250,00SEK

Den här intuitiva kvällen är till för dig som vill träna dig i att lyssna och tolka budskapen som din intuition ger dig. Att både kunna lyssna inåt, på de signaler som din själ ger dig men också tolka och förstå energier hos någon annan. Intuition är grunden för din personliga och andliga utveckling.

Jag kommer att guida dig genom meditationer och intuitiva övningar. Du kommer att ge och motta readings från andra i gruppen och där kommer vara möjlighet att ställa frågor. Kvällen är till för dig som har lite till medel erfarenhet i intuitiva och mediala övningar och som vill vara i de här härliga energierna tillsammans med likasinnade där du har kan prova nya tekniker och ställa frågor.

Den här kvällen genomförs i Ayurvediskt Center fina lokaler i Malmö, Skeppsbron 5, ligger 5 min ifrån centralstationen.

Kvällen hålls av Helen Olausson, cert. Healer och medium som har mer än 20 års erfarenhet att hjälpa och coacha personer i healing och mediumskap.  Helen har skrivit boken Högkänslighet & Intuition och i ett decennium drivit Spirituellt center i Ronneby.

Pris: 250 kr inkl. te och frukt

Varmt välkommen!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Datum:
2023-02-15
Tid:
18:00 - 20:30
Pris:
250,00SEK
Evenemang kategori:

Plats

Ayurvediskt Center Malmö
Skeppsbron 5
Malmö, 211 20 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!