Laddar Evenemang
  • Det här event har passerat.

« All Evenemang

Högkänslighet & Intuition – Webbinarie

2022-04-21 / kl 19:00 - 21:00

250,00SEK

Under det här Webbinariet kommer du få kunskap, information och praktiska råd om hur du hantera din högkänslighet så att den hjälper dig – inte stjälper dig. Några vanliga symptom som högkänslighet kan ge är trötthet, känslighet, ångest och ett asocialt beteende men det är inget permanent tillstånd du skall acceptera eller vara i – det handlar om att du är i obalans eller underskott i dina vitala energier. Du har använt dig av din intuition på fel sätt. Du kan med enkla medel göra något åt det och slippa sådana känslor och upplevelser.

Under Webbinariet får du svar på och hjälp med:

  • Vad det är för beteenden som skapar din högkänslighet
  • Varför du blir trött av att vara högkänslig
  • Varför du inte ”orkar” vara tillsammans med andra människor
  • Varför du överprestera och har höga krav på mig själv
  • Varför du bara ibland får intuitiv information
  • Hur du lyssnar på din intuition – hjärtat och inte hjärnan
  • Hur du utvecklar din förmåga så att det ger dig kraft, ro och balans

Under Webbinariet kommer jag varva teori med filosofi, det kommer innehålla många skratt och aha-upplevelser, en investering – balsam för själen.
Krävs inga förkunskaper alla är varmt välkomna.

Pris: 250 kr

Om du inte kan den aktuella tiden inga problem webbinariet spelas in och skickas till alla anmälda, det genomförs i programmet Zoom.

Du kommer få ta del av mina 18 års erfarenheter med att hjälpa flera tusen HSP (higly senistive person) personer att gå från trötthet, emotionell och fysisk känslighet och asociala beteenden till att vara en stark, ro- och energifylld person. Många känner mig ifrån de 10 åren jag drev utbildningscentret, Spirituellt Center och de föreläsningar och kurser jag genomförd där. Nu kommer en ny möjlighet att få hjälp genom det här live Webbinaret.

Uttalanden från deltagare;
Hej Helen, Tack för all pepp!! Din föreläsning var som en strålande energikälla att ösa från och så fint att få ta del av webbinariet fast jag bor i Härnösand
– Eva Stenfors

Hej Helen, jag vill bara tacka för alla insikter jag fått när jag tittat på Webbinariet Högkänslighet & Intuition – säger bara WOW! Jag har vetat om min känslighet i flera år men inte fattat att det påverkar mig så mycket. Nu har jag mycket att jobba med. Du förklarar så tydligt och bra. Tack tack tack för detta – Johanna Larsson

 

Varmt välkommen!
Helen Olausson

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available

Detaljer

Datum:
2022-04-21
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
250,00SEK
Evenemang kategori:

Plats

Online
Sverige + Google Map

Arrangör

Spirituellt Center
Phone
+46708528900
Email
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!