Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

Högkänslighet & Intuition – Onlinekurs

2022-01-27 / kl 18:00 - 2022-03-03 / kl 21:00

5500,00SEK

Den här onlinekursen innehåller 6 kurstillfällen som är 3 tim. vardera. Varje kurstillfälle kommer ha ett specifikt tema. Strukturen på första online-träffen är att jag genomgår teorin på det aktuella ämnet, därefter är det plats för frågor till mig och olika diskussioner i gruppen. Efter en kort paus kommer jag be dig att reflektera över olika beteenden och situationer för att sedan göra olika övningar på det. Kvällen avslutas med att du får ett ”uppdrag” till nästa kurstillfälle något som du skall reflektera över eller träna dig i. De resterande gångerna kommer vi starta med att du kan ställa frågor och få feedback på ditt ”uppdrag” sedan är upplägget likadant med teori, frågor och diskussioner, övningar och ett nytt ”uppdrag” till nästa gång.

Kurstillfällenas teman är;

  1. Skillnaden på att vara översensitiv och intuitiv. Hur du mediterar och vikten av meditation för att slippa översensitiva symptom.
  2. Ditt vitala energisystem. Hur det fungera och vad du kan göra för att hålla dig vital, stark och energifylld.
  3. Du scannar av din omgivning medvetet eller omedvetet. Hur du blir mer medveten om vad det är du gör när du scannar och hur du styr scanningen med tankens kraft.
  4. De beteenden som skapar din översensitivitet är de verkligen dina? Hur du skapar nya sunda beteenden och plats till dig och den du är.
  5. Din Intuitiva och helande kapacitet. Hur du skapar kontakten till dina förmågor och utvecklar dem.
  6. Utmaningarna att behålla en jämn energinivå. En handlingsplan för hur du skapar och fasthåller din energi och vitalitet – din energibubbla.

6 veckors kursen genomförs varje torsdag kl. 18-21 och kurstillfällena är 27 jan, 3 feb, 10 feb, 17 feb, 24 feb, 3 mars. Varje kurstillfälle kommer att spelas in och du har tillgång till materialet under hela kursen. Inspelningen skickas till alla kursdeltagarna och spelas in i Zoom.

Där kommer finnas en sluten FB-grupp och i den finns det möjlighet att dela med sig och diskutera inom gruppen.

Kursdokumentationen är boken Högkänslighet & Intuition och ingår i kurspriset.

Nöjdhetsgaranti – om du i början av kursen inte är nöjd med innehållet och hur jag genomför kursen får du pengarna tillbaka.

Jag gläder mig till den möjligheten som skapas med den här kursen, att jag får dela med mig av mina 18 år erfarenheter i att hjälpa och utveckla sensitivt begåvade. Du är varmt välkommen att delta och det krävs inga förkunskaper. Bara ett öppet sinne och en lust att lära något nytt.

Varmt välkommen!
Helen Olausson

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are not available as this evenemang has passed.

Detaljer

Börjar:
2022-01-27 / kl 18:00
Slutar:
2022-03-03 / kl 21:00
Pris:
5500,00SEK

Plats

Online
Sverige

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!