Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

Healingkväll -Malmö

2023-02-01 / kl 18:00 - 20:30

250,00SEK
väg healing budskap

Den här healing kvällen är för dig som vill vara i healingens sköna och läkande energier. Du har provat att heala någon gång tidigare men det spelar inte någon roll vilken stil eller form av healing du har gjort. Vi kommer att utföra spirituell healing och den inkluderar alla healing former.

Jag kommer att guida dig genom meditationer och healing övningar. Du kommer att ge och motta healing från andra i gruppen och där kommer vara möjlighet att ställa frågor. Kvällen är till för dig som har lite till medel erfarenhet i att heala och som vill vara i den här magiska energin och kraften tillsammans med likasinnade där du kan prova nya tekniker och ställa frågor.

Healingkvällen genomförs i Ayurvediskt Center fina lokaler i Malmö, Skeppsbron 5, ligger 5 min ifrån centralstationen.

Kvällen hålls av Helen Olausson, cert. Healer och medium som har mer än 20 års erfarenhet att hjälpa och coacha personer i healing och mediumskap.  Helen har skrivit boken Högkänslighet & Intuition och i ett decennium drivit Spirituellt center i Ronneby.

Pris: 250 kr inkl. te och frukt

Varmt välkommen!

 

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

Detaljer

Datum:
2023-02-01
Tid:
18:00 - 20:30
Pris:
250,00SEK
Evenemang kategori:

Plats

Ayurvediskt Center Malmö
Skeppsbron 5
Malmö, 211 20 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!