Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

Healingkurs – Malmö

2023-04-22 / kl 10:00 - 2023-04-23 / kl 17:00

3700,00SEK

Med healing stärker du kontakten till dig och dina förmågor – healing och intuition. När du är i healingenergin läks du från tidigare upplevelser och programmeringar. Du kommer närmare den du är och din själ. När det sker så utvecklar du också din healingkapacitet och tilliten till att lyssna och använda dig av din intuition.

Under den här kurshelgen kommer du vara i healingenergin hela helgen. Du kommer bli guidad i flera självhelande meditationer och du kommer hela andra och motta healing från andra i gruppen.

Under kursen kommer jag skapa en trygg, fin och rolig plats för dig och gruppen att vara på. När det sker släpper du på kontrollen och du har större möjligheter att komma i kontakt med den du är och dina förmågor.

Jag kommer varva teori, filosofi och övningar som är anpassade efter gruppen och gruppens önskemål. Det är en energiboost att vara i dessa härliga helande energier.

Kursen genomförs på Ayurvediskt Center i Malmö, Skeppsbron 5, ligger 5 min ifrån centralstationen. Där finns möjlighet att förvara och äta medhavd lunch eller äta ute på närliggande restauranger.

Helen Olausson, cert. Healer och medium har mer än 20 års erfarenhet att hjälpa och coacha sensitivt begåvade. Helen har skrivit boken Högkänslighet & Intuition och i ett decennium drivit Spirituellt center i Ronneby.

Pris: 3700 kr inkl. te och frukt

Varmt välkommen!
Helen Olausson

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are not available as this evenemang has passed.

Detaljer

Börjar:
2023-04-22 / kl 10:00
Slutar:
2023-04-23 / kl 17:00
Pris:
3700,00SEK
Evenemang kategori:

Plats

Ayurvediskt Center Malmö
Skeppsbron 5
Malmö, 211 20 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!