Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

Healingkurs – Karlskrona

2022-11-19 / kl 10:00 - 2022-11-20 / kl 17:00

Med healing stärker du kontakten till dig och dina förmågor – healing och intuition. När du är i healingenergin läks du från tidigare upplevelser och programmeringar. Du kommer närmare den du är och din själ. När det sker så utvecklar du också din healingkapacitet och tilliten till att lyssna och använda dig av din intuition.

Under den här kurshelgen kommer du vara i healingenergin hela helgen. Du kommer bli guidad i flera självhelande meditationer och du kommer hela andra och motta healing från andra i gruppen.

Under kursen kommer jag skapa en trygg, fin och rolig plats för dig och gruppen att vara på. När det sker släpper du på kontrollen och du har större möjligheter att komma i kontakt med den du är och dina förmågor.

Jag kommer varva teori, filosofi och övningar som är anpassade efter gruppen och gruppens önskemål. Det är en energiboost att vara i dessa härliga helande energier som så ofta är välbehövliga under höstens lite mörka och regniga månader.

Jag är inviterad av CAP Chiropractic, Catharina Plan att hålla kursen i hennes fina lokaler Lyckeåborgsvägen 65 i Karlskrona. Det kommer finnas kaffe, te och frukt under kurshelgen. Där finns kök för att kunna äta och värma medhavd lunch.

Pris 3700 kr

OBS! Anmälan görs till kiropraktorklinikenab@gmail.com.  Och även betalning görs dit anmälningsavgift 1000 kr resterande betalas på plats.

Varmt välkommen att delta! – Helen

Detaljer

Börjar:
2022-11-19 / kl 10:00
Slutar:
2022-11-20 / kl 17:00
Evenemang kategori:

Plats

CAP Chiropractic
Lyckeåborgsvägen 65
Karlskrona,
+ Google Map

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!