Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

Healingkurs, 6 st kurskvällar

24 januari / kl 18:15 - 21:15

4500,00SEK

Med healing stärker du kontakten till dig och dina förmågor – healing och intuition. När du är i healingenergin läks du från tidigare upplevelser och programmeringar. Du kommer närmare den du är och din själ. När det sker så utvecklar du också din healingkapacitet och tilliten till att lyssna och använda dig av din intuition.

Under kurskvällarna kommer du vara i healingenergin hela kvällen. Du kommer bli guidad i flera självhelande meditationer och du kommer heala andra och motta healing från andra i gruppen.

Det är ett begränsat antal platser på kursen så att jag kan skapa en trygg, fin och rolig plats för dig och gruppen att vara på. När det sker släpper du på kontrollen och du har större möjligheter att komma i kontakt med den du är och dina förmågor.

Jag kommer varva teori, filosofi och övningar som är anpassade efter gruppen och varje kurskväll har ett tema som vi går lite djupare i så som;
Andlig healing – olika sätt att heala på
Healing kapacitet – alla kan heala
Meditation – självhealing
Distans-, kontakt- och magnetiskhealing
Skapa en jämn energinivå med healing – fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt
Spirituellutveckling – hur och när sker den

Där kommer att finnas plats för frågor, reflektioner och tid att vara tillsammans med likasinnande. Jag har lagt kursen i början av det nya året så att du kan boosta din energi och släppa på det som inte skall vara en del av dig, så att du bygger dig och din framtid med din energi, dit innersta, din kärna.

Kurstillfällena är: 24 jan, 31 jan, 7 feb, 14 feb, 28 feb, 6 mars
(ej den 21 feb pga sportlov.)

Kl. 18.15-21.15

Kursen är till för dig som vill läkas och komma i större kontakt med din kärna, ditt innersta och utveckla din healingförmåga. Kursen genomförs på Ayurvediskt Center i Malmö, Skeppsbron 5, ligger 5 min ifrån centralstationen.

Helen Olausson, cert. healer och medium har mer än 20 års erfarenhet att hjälpa och coacha andra i deras personliga och spirituella resa. Helen har b la. skrivit bestsellern Högkänslighet & Intuition som även säljs på Arthur Findley College det mest prestigefulla spirituella college i världen.  Helen har också i mer än ett decennium drivit utbildningscentret Spirituellt Center.

Pris: 4500 kr inkl. te och frukt

Varmt välkommen!
Helen Olausson

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are not available as this evenemang has passed.

Detaljer

Datum:
24 januari
Tid:
18:15 - 21:15
Pris:
4500,00SEK
Evenemang kategori:

Plats

Ayurvediskt Center Malmö
Skeppsbron 5
Malmö,211 20Sverige
+ Google Map

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!