Laddar Evenemang
  • Det här evenemang har passerat.

« All Evenemang

Healingkurs, 6 st kurskvällar – Malmö

2023-09-06 / kl 18:15 - 2023-10-11 / kl 21:15

4500,00SEK

Med healing stärker du kontakten till dig och dina förmågor – healing och intuition. När du är i healingenergin läks du från tidigare upplevelser och programmeringar. Du kommer närmare den du är och din själ. När det sker så utvecklar du också din healingkapacitet och tilliten till att lyssna och använda dig av din intuition.

Under kurskvällarna kommer du vara i healingenergin hela kvällen. Du kommer bli guidad i flera självhelande meditationer och du kommer heala andra och motta healing från andra i gruppen.

Det är ett begränsat antal platser på kursen så att jag kan skapa en trygg, fin och rolig plats för dig och gruppen att vara på. När det sker släpper du på kontrollen och du har större möjligheter att komma i kontakt med den du är och dina förmågor.

Jag kommer varva teori, filosofi och övningar som är anpassade efter gruppen och varje kurskväll har ett tema som vi går lite djupare i så som;
Andlig healing – olika sätt att heala på
Healing kapacitet – alla kan heala
Meditation – självhealing
Distans-, kontakt- och magnetiskhealing
Skapa en jämn energinivå med healing – fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt
Spirituellutveckling – hur och när sker den

Där kommer att finnas plats för frågor och reflektioner. Och jag har lagt kursen strax innan hösten gör sitt intåg, så det här är en härlig möjlighet att boosta din energi och var i kontakt med dit innersta, din kärna och med likasinnade.

Kurstillfällena är: 6 sept, 13 sept, 20 sept, 27 sept, 4 okt, 11 okt
Kl. 18.15-21.15

Kursen är till för dig som vill komma i större kontakt med din kärna, ditt innersta och utveckla din healingförmåga. Kursen genomförs på Ayurvediskt Center i Malmö, Skeppsbron 5, ligger 5 min ifrån centralstationen.

Helen Olausson, cert. Healer och medium har mer än 20 års erfarenhet att hjälpa och coacha sensitivt begåvade. Helen har skrivit boken Högkänslighet & Intuition och i ett decennium drivit Spirituellt center i Ronneby.

Pris: 4500 kr inkl. te och frukt

Varmt välkommen!
Helen Olausson

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are not available as this evenemang has passed.

Detaljer

Börjar:
2023-09-06 / kl 18:15
Slutar:
2023-10-11 / kl 21:15
Pris:
4500,00SEK
Evenemang kategori:

Plats

Ayurvediskt Center Malmö
Skeppsbron 5
Malmö, 211 20 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Spirituellt Center
Telefon
+46708528900
E-post
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!