Laddar Evenemang

« All Evenemang

Energimedvetenhet – Healing & Intuition del 1, 7 st kurskvällar – Malmö

29 augusti / kl 18:00 - 10 oktober / kl 21:00

5500,00SEK

Den här kursen del 1 innehåller 7 st. kurskvällar där du kommer i kontakt med och utvecklar din helande och intuitiva kapacitet. Alla kan träna upp sin helande förmåga så att den läker och skapar en energibalans livet och alla kan träna upp sin intuition så att ens inre röst och behov vägleder en.

Idag är allt  väldigt prestationsinriktat och vi har ett högt ”brus” omkring oss med mobiler och att alltid vara uppkopplad och tillgänglig m.m. I det tempot tappar vi och skapar distans till vår inre helande och intuitiva kapacitet.

Under den här kursen skapas rätt förutsättningar för att du skall utveckla din helande och intuitiva kapacitet och varje kurskväll kommer innehålla teori och tid för frågor och reflektioner och många praktiska övningar. Jag kommer guida dig genom övningar och härliga meditationer.

 Jag kommer gå igenom teori och du kommer få göra övningar i följande:

  • Hur du stoppar energidräneringen och fyller på med energi
  • Göra självhelande meditationer
  • Ge och motta healing
  • Tränar dig i att låta din intuition vägleda dig
  • Träna dig i att läsa av andra med din intuition
  • Skapa en jämn energinivå fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt med din helande och intuitiva kapacitet

Inga förkunskaper krävs endast ett öppet sinne och en vilja att vara tillsammans med likasinnade. Jag kommer att skapa en trygg plats för dig att utveckla din helande och intuitiva kapacitet och där kommer vara många skratt och Aha-upplevelser.

Jag är glad för att genomföra kursen på Elitcenter i Malmö inte bara för den kvaliteten de står för men också för deras strävan om att öka medvetenheten inom holistisk livsstil. Elitcenter ligger i Västra Hamnen i Malmö, Riggaregatan 57.

Pris 5 500 kr
Kurstillfällen: torsdagar 29 sept, 5 sept, 12 sept, 19 sept, 26 sept, 3 okt, 10 okt

Där kommer finnas te och frukt.

Helen Olausson, cert. healer och medium har mer än 20 års erfarenhet att hjälpa och coacha andra i deras personliga och spirituella resa. Helen har b la. skrivit bestsellern Högkänslighet & Intuition som även säljs på Arthur Findley College det mest prestigefulla spirituella college i världen.  Helen har också i mer än ett decennium drivit utbildningscentret Spirituellt Center.

Varmt välkommen!

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Energimedvetenhet med Healing & Intuition del 1
5500,00 SEK

Detaljer

Börjar:
29 augusti / kl 18:00
Slutar:
10 oktober / kl 21:00
Pris:
5500,00SEK

Plats

Elitcenter
Riggaregatan 57
Malmö, 211 13 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Spirituellt Center
Phone
+46708528900
Email
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!