Laddar Evenemang

« All Evenemang

Energimedvetenhet – Healing & Intuition del 2, 7 st kurskvällar – Malmö

27 augusti / kl 18:00 - 21:00

5500,00SEK

För att delta i del 2 av kursen Energimedvetenhet med din helande intuitiva kapacitet behöver du först ha genomfört del 1.

Under 7 st. kurskvällar kommer du bygga vidare på den teori och de övningar som du gjort i del 1. I den kursen skapades en energimedveten om hur du använder dig av din intuitiva och helande kapacitet. Här i del 2 kommer du ta ytterligare ett steg, gå ännu djupare och se vilka programmeringar det är som styr dig. Att medvetengöra dem och börja resan med att avprogrammera dem, läka dig.

En programmering kan t ex. vara att man använder sin intuition till att scanna av andra för att veta vad som förväntas av en eller att man scannar för att hjälpa eller att inte ta plats. Ofta är programmeringarna så starka att man scannar av och agerar automatiskt och omedvetet på informationen man fått. Efter det att du är medveten om ditt beteende som inte är ditt och inte ”tjänar” dig kommer vi heala, så att det är din inre röst och inte andras programmeringar som vägleder dig.

Du kommer också få göra en energiplan som är gjord utifrån dig och dina behov. Den är utformad på ett sätt så att du slipper att åka berg och dalbana i energinivå och prestation. Ofta behöver vi inte den när vi mår bra för då ”tankar” vi tillräckligt med energi men när det händer oförutsedda saker i livet är den ovärderlig för att ta sig igenom de utmaningarna utan att tappa energi och kraft.

Under den här kursen kommer jag skapa förutsättningarna så att du kan avprogrammeras och läkas, att det blir mer av ditt autentiska jag. När det blir mer av dig utvecklas också din energi och därmed din intuitiva och helande kapacitet. Och du kommer ha en energiplan så att du fasthåller ditt nya beteende. Kurskvällarna har samma struktur som du är van vid med teori, tid för frågor och reflektioner och många praktiska övningar i healing och intuition. Jag kommer guida dig genom övningarna och härliga meditationer.

 Jag kommer gå igenom teori och du kommer få göra övningar i följande:

  • Distanshealing
  • Heala flera mottagare samtidigt med olika behov
  • Hitta, medvetengöra och läka dina invanda vanor och programmeringar
  • Tränar dig i att låta din intuition vägleda dig
  • Träna din intuition i att vägleda andra
  • En energiplan utformad efter dig – hur du fyller på med energi.

Jag kommer att skapa en trygg plats för dig, för din personliga och andliga utveckling. Där kommer vara många skratt och Aha-upplevelser.

Jag är glad för att genomföra kursen på Elitcenter i Malmö inte bara för den kvaliteten de står för men också för deras strävan om att öka medvetenheten inom holistisk livsstil. Elitcenter ligger i Västra Hamnen i Malmö, Riggaregatan 57.

Pris 5 500 kr
Kurstillfällen: tisdagar 27 aug, 3 sept, 10 sept, 17 sept, 24 sept, 1 okt och 8 okt

Där kommer finnas te och frukt.

Helen Olausson, cert. healer och medium har mer än 20 års erfarenhet att hjälpa och coacha andra i deras personliga och spirituella resa. Helen har b la. skrivit bestsellern Högkänslighet & Intuition som även säljs på Arthur Findley College det mest prestigefulla spirituella college i världen.  Helen har också i mer än ett decennium drivit utbildningscentret Spirituellt Center.

Varmt välkommen!

 

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Energimedvetenhet - Healing & Intuition del 2
5500,00 SEK

Detaljer

Datum:
27 augusti
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
5500,00SEK

Plats

Elitcenter
Riggaregatan 57
Malmö, 211 13 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Spirituellt Center
Phone
+46708528900
Email
Helen@spirituelltcenter.se
Arrangör Hemsida

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Få info om nya evenemang och speciella erbjudanden!