Helen Olausson

FÖRELÄSNINGAR & UTBILDNINGAR

För dig som är intresserade av andlig & personlig utveckling erbjuder jag en mängd intressanta föreläsningar och aktiviteter.

Högkänslighet

& Intuition

Gå ifrån brus & trötthet – till intuition & energi


Boken Högkänslighet & Intuition är en självhjälpsbok i hur du går från att vara högkänslig till att använda din sensitivitet och intuition på rätt sätt.

233 SEK

När du beställer boken av mig får du den signerad. ♡

the book: the highly sensitive person and intuition

The Highly Sensitive Person and Intuition

Your Journey from Noise and Fatigue to Intuition and Energy.

My book is now available in English.

299 SEK

When you order the book here, you get it uniquely signed. ♡

Kommande evenemang

Bakgrund

Helens drivkraft att föra kunskap vidare – att öka personlig och andlig medvetenhet har gjort att hon i mer än 20 år har mött och fått följa flera tusen människor på deras själsliga resa. Många har hon fått följa under det decennium hon drev Spirituellt Center en vacker och trygg mötesplats för likasinnade.
Med den korta filmen har du möjlighet att få inblick i hur Centret såg ut när Helen drev det

Ta kontakt

Vill du att jag kommer till dig och håller kurs eller föreläsning? Tveka inte att ringa eller maila. Jag svarar gärna på dina frågor.

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Tusen tack för ett underbart och lärorikt webbinarie. Jag har även din bok som är jättebra.. och jag har börjat förstå mig själv och hur jag kan påverka mina energier. Har sedan unga år varit trött och utmattad.. Nu är jag 56 år med utmattningsymptom men känner mig mer hoppfull!
Katarina
Webbinariedeltagare
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Stort tack för din fantastiskt bra föreläsning igår!
För mig blev det som att jag kopplade ihop delar som blev en helhet och jag förstod så mycket mer om både mig och världen. Framförallt detta om vad som tar energi. Att det tar energi att scanna omgivningen, denna kunskap är inte lätt att få till sig i Samhället idag, som man kan tycka borde vara allmänbildning. Du förklarade på ett så tydligt sätt, så det blev lätt att ta till sig saker som andra inte lyckats sammanfatta i den helhet du gav. Detta är en livsomvälvande kunskap som jag är mycket tacksam att jag fått från dig!
Cecilia
Föreläsningsdeltagare
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Nu lyssnat på första delen av webbinaret om högkänslighet en gång till samt andra delen och antecknat och reflekterat över det sagda.
Såå himla bra! Jag har lyssnat och läst en hel del – dock – du kommer åt några essentiella saker som jag inte har hört någon reda ut på det sättet tidigare.
Bless you forever! All love and light to you bright Helen. Varm kram!
Mia
Webbinariedeltagare