Marie Sahlen

Marie Sahlen

Dipl. Massageterapeut, Certf. Massör, Personlig tränare

Maries livsmål är att hjälpa dig att uppnå dina mål och drömmar.

Genom ett holistiskt arbetssätt arbetar Marie med att få den fysiska kroppen att fungera smärtfritt genom olika metoder inom massage. Hon arbetar både djupt och ingående för att lösa upp hårda muskelknutor som kan har bildats genom idrottsutövning eller felbelastningar i jobbet.  Marie jobba även inkännande för personer som lever under väldigt stressade miljöer och utbrändhet.

Hon kombinera behandlingar med träning för att bygga upp en grundstyrka i kroppen som hjälper till att underlätta i vardagen.  Alla har alla olika förutsättningar och Marie vill göra det möjligt för dig att inte behöva utesluta något utan att hitta balans i livet.  Genom mental träning kan man jobba med att hitta just dom bitarna.

Marie har jobbat inom hälsobranschen i 8 år. Först som massageterapet vid Svenska Hälsoteamet, sedan har Marie utbildat sig till Elittränare genom STAC, för närvarande genomgår Marie en utbildning till mental tränare vid Svenska Ledarhögskolan för Lars-Erik Unesthål.

Marie jobbar och coachar kunder bl a inom områdena utbrändhet och rehabilitering, samt kunder som tränar och verkar på elitnivå.

Marie Sahlen
Dipl. Massageterapeut Certf. Massör
Personlig tränare
Under utbildning till lic. mental tränare

Tidsbokning på 070-340 71 97
mail: Mariesahlen@hotmail.com

Pris inkl. moms.
F-skattebevis

Massagebehandling 60 min 650kr
Massagebehandling 30 min 450kr
Träningsprogram för hemmabruk 30 min 400kr
Mental träning konsultation elevpris 60 min 400kr

Finns flera dagar i veckan på Centret

Har du frågor?

Tveka inte på att höra av er till oss om du har några frågor eller funderingar.

0708-52 89 00
helenolausson@hotmail.com